Článek

Měřák pingu

20/11/2020
Autor: Dakado24

 

Protože v poslední době má WG očividné problémy se ztrátou packetů a ve večerních hodinách také se zvýšeným pingem, lab-vole nyní nabízí v záložce "Servers" nový měřák pingu, zjistíte tak, zda je problém na Vaší straně, nebo v tu chvíli má WG skutečně problémy se servery. Měřák také obsahuje graf celkového počtu hráčů a průměrné odezvy za posledních 7 dní, můžete tak porovnat, kdy je server, případně routery před ním, nejvíce vytížené.

Za posledních 15 minut se také měří packet loss, což je hodnota, která udává kolik packetů je někde po cestě mezi serverem WG a Vaším PC ztraceno. V ideálních podmínkách by toto čislo mělo být 0.0%, již při hodnotě 0.1% pocíte výrazné zasekávání hry, mikro-teleporty tanku tam a zpět, rozměřující se zaměřovač, ikdyž stojíte na místě a další problémy.

Měření pingu probíhá na serveru s konektivitou 1000 / 1000 Mbps, průměrná odezva na google.cz (ping google.cz) je z tohoto stroje 5 ms, na seznam.cz je to potom mezi 6-7 ms. Takže ideální hodnoty odezvy na stroje umístěné po evropě pro tento stroj by měly být do 10ms.

Přímý odkaz na měřák pingu: https://lab-vole.cz/Servers



Reklama



WotCharts.eu 2019 - All right reserved. Created by MultiMine.cz cloud game hosting.
This site is not affiliated with World of Tanks or Wargaming in any way. World of Tanks is a trademark of Wargaming.net © Wargaming.net. All rights reserved