Článek

Populace WoT hráčů trhá rekordy

13/4/2020
Autor: Dakado24

Zatím co se svět vypořádává s globální pandemií COVID-19 populace hráčů nejen ve WoT trhají rekordy. Populární herní platforma Steam překonala rekord 20 milionů hráčů online v jednu chvíli. Ve World of Tanks tomu není jinak. Od roku 2017 web Lab-vole.cz zaznamenává počty online hráčů a výsledky jsou vizualizovány.

Statistiky můžete zobrazit zde.

 

Zatím co EU Server svůj rekord zatím v období pandemie nepřekročil, to však neplatí pro americký a asijský server. Americký server měl 31200 online hračů dne 13.4.2020, což je rekord od roku 2017. Podobně asijský server překonal své dosavadní rekordy a to dne 23.2.2020 kdy bylo online 28130 hráčů.

Na EU serveru se také pandimie podepsala, ale ne tak výrazně. Od ledna jde vidět výrazný pokles po vánoních ale nasledně od začátku března jde vidět výrazný nárust.

 

Tak pojdme doufat, že se WG nebude flákat jako v roce 2019 a přinese do hry skutečně nový obsah a hlavně také potřebný rebalanc některých tanků a snad se vyhneme empty patchům jako byla 1.6, která nepřinesla nic jiného než anonymizér a failnutým eventům (haloween).

 

Stay home, stay safe,

Lab-Vole.cz Developer Dakado24



Reklama



WotCharts.eu 2019 - All right reserved. Created by MultiMine.cz cloud game hosting.
This site is not affiliated with World of Tanks or Wargaming in any way. World of Tanks is a trademark of Wargaming.net © Wargaming.net. All rights reserved