Článek

Kdy ?

Nečekaný PVE event je tady, PVE mod bude aktivní od 25.7.2019 - 5.8.2019. Aby jste se mohli hry účastnit, potřebujete 1 kanistr benzínu.

Kanistry s benzínem

Každý den po server restartu (6:00 ráno) nyní obdržíte 2 kanistry s benzínem, také jsou zde další 2 mise, které Vám dají další 2 kanistry. Další kanistry je možné získat za postup v brigádách, za druhý rank 2 a za třetí rank další 4. Celkem zde je dostupných 6 brigád, takže za postup můžete získat celkem 36 kanistrů.

Celkem je dostupných 84 kanistrů = 84 PVE her. Omezený počet her Vás tedy nutí, vyhrávat co nejvíc, ikdyž bojujete proti AI oponentům, často sedíte v vozidle, které je o 2 tiery nižší a často má i zakladní dělo.

 

Odměny:

Za event můžete získat Bonový nabiják a bonový stabilizátor. Dohromady tedy výbavu za 10 000 bonů. Aby jste získali jeden kus bonového vybavení, musíte celkem získat 2000 bodů, za každou vyhranou hru v PVE režimu máte průměrně 90-110 bodů, což znamená, že při 100% winrate (což je nepravděpodobné) můžete získat oba kusy vybavení do zhruba 40 her. Za prohranou hru však máte mezi 40-60 body, což grind značně grind prodlouží.

 

Prémiové balíčky

Každá z 6ti dostupných brigád, má dostupný jeden balíček za 350 goldů, který brigádu vylepší na 2. rank a balíček za 1500 goldů brigádu vylepší na rank 3.  Tím se Vám zpřístupní bonusové kanistry s benzínem (které ale lze získat hraním i zdarma). A vylepší se Vám dostupné tanky v brigádě a také bojové zálohy, které v rámci brigády můžete používat.

 

Vozidla

Pro hraní tohoto režimu není třeba mít dané vozidla v garáži. Náboje a vybavení tanků je pevně určeno. Nové tanky získate za postup v jednotlivých brigádách.

 

 



Reklama



WotCharts.eu 2019 - All right reserved. Created by MultiMine.cz cloud game hosting.
This site is not affiliated with World of Tanks or Wargaming in any way. World of Tanks is a trademark of Wargaming.net © Wargaming.net. All rights reserved