Článek

Trocha statistik za poslední měsíc

22/7/2019
Autor: Dakado24

Již druhou kampaň je v provozu náš WoT Tactic pro plánování strategií na různé mapy, který se pochopitelně používá nějvíce v období CW kampaní. Na grafech potom využití této aplikace, jde vždy velmi zřetelně rozpoznat, protože všichni stratégové vždy zuřivě klikají na mapu v místnosti plné lidí a každý klik je potřeba všem lidem rozeslat. Většina ostatních nástrojů pro plánování strategií během kampaně padne, nebo jsou praticky nepoužitelné díky vysoké odezvě. Náš Lab_Vole tactic však zvládl zátěž bez nejmenších problémů. To byl také důvod, proč jsem se vůbec pustil do jeho implementace.

I když zatím náš tactic neobsahuje úplně všechny funkce (nebyl čas), pro základní použití snad stačí každému a do budoucna se snad k jeho rozšíření dostanu.

Za normální den Lab_Vole web oblouží zhruba 120 000 - 160 000 požadavků, během kampaně padl nový rekord, téměř 20 000 000 požadavků za jediný den. Z následujících grafů můžete získat představu o vytížení webu během kampaně :)

 



Reklama



WotCharts.eu 2019 - All right reserved. Created by MultiMine.cz cloud game hosting.
This site is not affiliated with World of Tanks or Wargaming in any way. World of Tanks is a trademark of Wargaming.net © Wargaming.net. All rights reserved