Článek

Sandbox změny HP tanků = konec WN8 ?

21/7/2019
Autor: Dakado24

WarGaming již provedl 2 iterace sandbox serveru, kde experimentovali se změnou HP všech tanků + zvýšením alpha damage na všech standardních typech munice. Tento plán nahradil plán původní, který měl naopak snížit alpha damage na "goldech" neboli premiové munici. 

Zatím můžeme pouze spekulovat nad důvody, proč se tak WG rozhodlo, nicméně některé spekulace tvrdí, že lidé stále mají nakoupené takzvaně "goldy za goldy" a mohlo by to znamenat nějaké legální problémy, nevím teda jak v Rusku, ale na EU serveru podle EULA samotný hráč ani není vlastníkem svého vlastního účtu, pouze si jej od WG pronajímá a vše co na účtu hráč má, je stále majetkem WG. Takže zde bych osobně problém neviděl.

Každopádně s těmito změnami je budoucnost WN8 nejistá, nicméně v poslední diskuzi s vývojaři padla otázka ohledně statů jako takových obecně. Vývojaři uvedli, že díky tomuto updatu by se stali statistiky na všech tancích v podstatě něpodstatné, stejně tak jako WN8. Dále ale však uvedli, že hledají pro tento problém řešení. Řešením by mohlo být přepočítání damage podle počtů zasažených ran, jenže tam je problém s ranami, se kterými dáte kill a pochybuji, že WG má zaznamenanou každou vaší ránu, to by museli mít větší datacentra než Google. Takže jediné řešení, které by se zde nabízelo, by byl v podstatě něco jako reroll všech účtů, a počítat statistiky v nové "záložce" v osobním profilu, podobně jako třeba velké bitvy. Nicméně i tohle je velký zásah do hry, ale vyřešil by i problémy s WN8, dalo by se totiž zobrazovat "staré" WN8 a potom "nové" WN8, což by bylo jako kdyby každý hráč měl reroll účet.

 

Každopádně, těžko říct, jestli se těchto změn vůbec dočkáme, vzhledem k tomu, že na to nebyl úplně pozitivní ohlas a již měsíc  je na Sandboxu ticho.



Reklama



WotCharts.eu 2019 - All right reserved. Created by MultiMine.cz cloud game hosting.
This site is not affiliated with World of Tanks or Wargaming in any way. World of Tanks is a trademark of Wargaming.net © Wargaming.net. All rights reserved